HomeTermékekÁttekintés
select language/region

emporiaTALKcomfort

Az emporia klasszikus telefonját teljesen átdolgoztuk, új kompakt desingt kapott. Ettől függetlenül minden fontos alkotóelem változatlanul maradt: könnyű és egyszerű telefonálás és szöveges üzenet kezelés.

Részletek

emporiaFLIPbasic

Nagy képernyő, nagy gombok, kompakt kivitel. Az összecsukható kivitelének köszönhetően mindkettőt tudja az emporiaFLIPbasic.

Részletek
Új

emporiaECO

 

Középpontban a telefonálás: Az emporiaECO használatát nagy gombok és klasszikus kialakítású színes kijelző segíti. Asztali töltőllomással kiegészítve

 

Részletek
Új

emporiaPURE

Biztonságos és egyszerű telefonálás klasszikus kivitelben

 

Az emporiaPURE a megfelelő készülék mindazok számára, akik csak telefonálni vagy SMS-t küldeni szeretnének - mégpedig a lehető legegyszerűbb módon.

Részletek
2014
nyarától

emporiaGLAM

Elegáns dizájn, funkcionalitás és biztonság összecsukható kivitelben.

 

Az emporiaGLAM a helyes választás mindazok számára, akik előnyben részesítik az egyszerű telefonálást, ugyanakkor a készülékükkel gyorsan fényképet is szeretnének készíteni.

Részletek
2014
tavaszától

emporiaRL1

Bemutatkozik az új RL1 – tökéletes megoldás az egyszerű kommunikáció szolgálatában. Felhasználóbarát kezelőfelület minden fölösleges extra nélkül, nem is beszélve a designról, ami maga a megtestesült egyszerűség.

Részletek

emporiaELEGANCEplus

Az új ELEGANCEplus használata egyszerű és egyedülálló vészhívó alkalmazással és rádióval szerelték fel.

Részletek

emporiaELEGANCE

A külső egy dolog. Adja hozzá még az egyszerű használhatóságot, és megkapta a tökéletes kombinációt. Az ELEGANCE is kapott mindkét tulajdonságért egy-egy "Plus X Award" díjat.

Részletek